Convectoren

Jaga Strada convectoren
Jaga Strada convectoren

Van zijn vlakke front tot de verticale lijnen van het robuuste rooster: Strada heeft een strak design. In dit toestel zit onze Low-H2O technologie, voor energiezuinige verwarming. Die wordt door de vormgeving nog extra versterkt. Strada kreeg de fel begeerde IF Design Award voor haar vernieuwende vormgeving. Ook verkrijgbaar met Dynamic Boost Effect (DBE) voor supersnel verwarmen.


Download productbrochures:
Productpagina bekijken Jaga Strada.PDF
Productpagina bekijken Jaga Strada Handleiding.PDF
Productpagina bekijken Jaga Strada Kleurenkaart.PDF


Jaga Oxygen convectoren

Jaga Oxygen is een ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat er in iedere ruimte een goed binnenklimaat heerst. De ventilatoren zorgen vrijwel voortdurend voor een goede luchtkwaliteit in de woning. De Oxygen refresh-units kunnen los geplaatst of geïntegreerd worden in bestaande Low-H2O radiatoren.

De aangevoerde lucht komt rechtstreeks van buiten via de Oxygen2 unit met afsluitbare muurdoorvoer en een efficiënt filtersysteem. De combinatie met de Low-H2O radiator voor de verwarming zorgt het hele jaar door voor een comfortabel binnenklimaat en een aangename temperatuur en verse lucht in iedere kamer.

De intelligente sturing met ingebouwde CO2-sensor zorgt voor een perfect gedoseerde ventilatie per vertrek. Oxygen2 werkt volledig automatisch en is uitstekend toepasbaar in renovatieprojecten én nieuwbouw. Een flinke verbetering van uw EPC en Energie Index is prima te behalen.

Met de combinatie Oxygen2 en Jaga Low-H2O radiatoren ontstaat er direct een labelsprong. Zowel Jaga Oxygen als de Low-H2O radiatoren van Jaga zijn extreem energiezuinig. Beide producten hebben kwaliteitsverklaringen van gelijkwaardigheid. Dit vertaald zich in EPC-punten die ervoor zorgen dat u sneller uw doelstelling qua energie en gezondheid behaald. TNO, KIWA en Nieman hebben deze producten getest en hun verklaringen zijn allemaal opgenomen in de centrale databank van Bureau CRG en gekeurd op juistheid en kwaliteit. De combinatie Oxygen2 / Low-H2O zorgt niet alleen voor een efficiënte en gezonde ventilatie maar ook voor minder stookkosten. Deze producten zijn zuiniger dan wat de norm standaard voorschrijft.


Download productbrochures:
Productpagina bekijken Jaga Oxygen.PDF


Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende offerte?