Zonnepanelen

Solax zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en betaalbaar. De prijs is de afgelopen 5 jaar met bijna een kwart gedaald. Ook bij bewolkt weer en in de winter is er voldoende licht om met zonnepanelen elektriciteit op te wekken.

Zonnepanelen kunnen op een duurzame manier voorzien in een groot deel van uw stroombehoefte: zonlicht is namelijk onuitputtelijk en bij de omzetting van zonlicht naar elektriciteit ontstaan geen broeikasgassen of schadelijke stoffen.

De door de partners van 033Energie geleverde panelen voldoen aan de hoogste garantie-eisen. De productgarantie bedraagt 10 jaar en de opbrengstgarantie 25 jaar.

Investeren in zonnepanelen geeft een rendement dat vergelijkbaar is met een rente van 5 procent op een spaarrekening. Bij terugvragen van de BTW is het rendement zelfs 6 procent.

Voor het plaatsen van zonnepanelen heb je geen vergunning nodig. Uitzonderingen gelden voor monumenten en beschermde stads- of dorpsgezichten. Doe altijd navraag bij de gemeente of kijk op Omgevingsloket.

Milieu Centraal heeft een handige checklist gemaakt voor het gesprek over de offerte; daarin vind je nog meer aandachtspunten.

Als particulier kunt u de BTW op aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvragen van de Belastingdienst. Lees hoe eenvoudig dit is op BTW op zonnepanelen terugvragen.


Download productbrochure:
Productpagina bekijkenNeo Solar Power zonnepanelen.PDF
Productpagina bekijkenLG Neon 2 Black zonnepanelen.PDF


Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende offerte?